četvrtak, 06.03.2008.

Nije dugo tribalo ...

Ovaj post je danas (jučer) popodne imao radni naslov: „Hillary – svaka čast !“. Odradila je posao vrhunski u Texasu i Ohiou, napravila što je morala (pobijedila - iako i dalje zaostaje otprilike isto u broju delegata) i mislio sam malo „ublažiti svoju retoriku“.

Dok nisam pročitao sljedeće na Democracy of America:

In a live CNN interview just now, Sen. Clinton repeated, twice, the "Sen. McCain has a lifetime of experience, I have a lifetime of experience, Sen. Obama has one speech in 2002" line. By what logic, exactly, does a member of the Democratic party include the "Sen. McCain has a lifetime of experience" part of that sentence?...
I have reached the point of wanting to scream every time I hear about the primacy of "experience," knowing how skillfully the 46-year old Bill Clinton waved that argument away when it was used against him 16 years ago by a sitting President who simply dwarfed him in high-level experience. But to pose it in a form that is poison for the party should Obama be the nominee??? To produce a clip that the McCain campaign could run unedited every single day of a campaign against Obama? That is something special.

Počelo je ...

Doduše, na prvi pogled, nema ništa čudno u izjavi Hillary Clinton. Naprosto je iznijela dvije činjenice (da i ona i John McCain imaju ohoho iskustva u politici), i malo „podbola“ svog konkurenta za demokratsku nominaciju na račun njegovog neiskustva.

U fajtu su, što je tu loše !?

E sad zamislite da Barack Obama ipak na kraju osvoji nominaciju i da se na općim izborima sučeli sa Johnom McCainom. I onda u prime-timeu u cijeloj državi ide video clip S TOM IZJAVOM HILLARY CLINTON !!!

Bez editiranja, bez ikakvog diranja ...

I na kraju, još „samo“ standardni dodatak: „I am John McCain and I APPROVE this message“ !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I to je u jednoj rečenici ono o čemu Vam ja pričam :-)- To je razlog zbog kojega je ovo ipak „početak kraja“ za Demokratsku stranku (barem što se predsjedničkih izbora tiče – a s obzirom da je zadovoljstvo javnosti radom Kongresa čak na nižem nivou nego predsjednika Busha moglo bi i tamo biti rusvaja).

Hillary Clinton će svojom ustrajnom borbom svim sredstvima odraditi sav prljavi posao za Johna McCaina i to za Demokrate nikako neće biti dobro.

A neće biti dobro ni za Ameriku ...

- 00:17 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>