petak, 09.11.2007.

Zvoni Radikalnom nađen „kratki spoj u mozgu“ !!!

Pročitah ovdje ...

Inače, GROZD je odustao od izvorne definicije masturbacije, koja se , ipak, pokazala spornom – u njihovu programu je bila predstavljena kao devijantan oblik ponašanja nastao zbog «kratkog spoja u mozgu»!!!

A zaaaaaaato je Zvone Radikalni kupovao Erotike u srednjoj školi (a bogami nije propustio niti prvi broj hrvatskog Playboya 90-i-neke s Anne Marie Goddard na naslovnici – dobro pamćenje, a ;-) !!!???

Kažu oni - „zbog kratkog spoja u mozgu“ ?????

Jel' treba IŠTA više reći ???

Jel' ima itko NORMALAN u ovoj državi kojem nije jasno o čemu se ovdje doista radi ???

Jer, kako kaže Elizabeta Gojan u linkanom članku:
A što čeka naše osnovnoškolce i srednjoškolce? Svašta! I to doslovno. Prvo su se Ministarstvo obrazovanja i zastupnici u Saboru godinama odlučivali, a onda na brzinu (prije izbora, kao slučajno, ne?) odlučili! Eksperimentalno (Ha!), od sljedećeg polugodišta, za osnovne škole - konzervativniji pristup – program Udruge GROZD, za srednje škole - liberalniji (dječica su odrasla, pa mogu malo i «omirisati» seksa?) Foruma za slobodu odgoja.
Ostala sam skamenjena (možda zato što «program» GROZD-a vraća u kameno doba?) kada sam vidjela što će to moji ViP-ovci o seksu naučiti u školi:
- da «sigurnog seksa nema, da trebaju imati sposobnost samosvladavanja i tako izbjeći masturbiranje, da prezervativ štiti, no nije posve siguran (dobro, to je OK, ali ne znači da ga ne treba upotrebljavati, ne?), da homoseksualce treba tolerirati (!), ali da svaki izbor nije jednako vrijedan»!!!

U postu je sve rečeno, a ja ću samo dodati svoje „mišljenje“ – gospodo iz GROZD-a – NABIJEM VAS ... !!!

P.S. A propo zatucanih jadnika koji nisu u stanju svariti seksualnost kao prirodnu (najprirodniju !) karakteristiku ljudskog bića i objasniti to svojoj djeci na razuman, razumljiv i prihvatljiv način (ili barem prepustiti stručnjacima da to odrade umjesto njih), te shodno tome od bilo kakvog seksa bježe ko vrag od tamjana i „spas“ traže u indoktriniranom „nauku“ Katoličke crkve – imam poruku i za Vas – ŽAO MI VAS ... JAKO !!!

P.P.S. A još mi više žao Vaše djece koja će plaćati grijehe te indoktrinacije ...

P.P.P.S – „Vaše“ djece ??? A što će biti s mojim slatkišim kad za koju godinu krenu u školu !? Uf ...

P.P.P.P.S. – Pače, jel' ima netko među čitateljima (s tim da je stariji od 30 godina !) ko nikad u životu NIJE kupio Erotiku ? Evo, ja znam jednog – moj ćaća ;-). Anyone else ?

- 22:04 - Komentari (23) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>