ponedjeljak, 01.10.2007.

SDP priznao PORAZ !!!!?

Zvone Radikalni – SDP 1 : 0 !!!!

YEAAAAAH !!!

A novinsko izvješće kaže:

Furioznim napadom na slabašne i nedostatno ekipirane obrambene linije SDP-a i upornim pritiskanjem s lijevo-meritokratskog i desno-libertarijanskog krila, Zvone Radikalni je prvim postom načeo dezorijentirane redove najjače oporbene stranke u Hrvata pronašavši u postavljenoj strategiji goleme praznine između zacrtanih ciljeva s jedne strane te predviđenih financijskih sredstava i postavljenih zakonskih okvira s druge, da bi drugim postom krenuo u agresivni napad po lijevom i desnom krilu, uz kontinuirano napredovanje i osvajanje prostora na centru, što je uz precizno dodavanje argumentima, koje obrambeni igrači SDP-a nisu mogli ili nisu htjeli pobiti, rezultiralo zakucavanjem lopte škaricama u rašlje – SDP-ov PROGRAM ZA OBRAZOVANJE NE VALJA !!!

Tako to vidi Zvone Radikalni. Malac kapitalac :-))))))))

A, naravno, može se stvar promatrati i drugačije.

Npr. – „j... se nama što piskara tamo neki Zvone Radikalni“.
Ili – „koga boli k.... za obrazovanje kad „ (i sad ide nastavak po želji):
1) „su oni banditi u Hagu osudili vukovarske krvnike na sramotno male kazne“
2) „je tristo i sedandeset iljada Hrvata pred uletanjem u blažene vode kapitalizma i lake zarade“
3) „kuće propadaju u zemlju“
4) „se i zadnji heroj s Kornata bori za goli život“
5) „su Tadić i Rožić unijeli totalni rusvaj na hrvatsku političku scenu“
6) „Mamić beštima live na TVu“
7) „su xxx i yyy nominirani za izbacivanje iz Big Brother kuće“

Doista, toliko stvari „važnijih“ od obrazovanja ima u ovoj državi da mi ponekad dođe da osjetim ZAHVALNOST što sam eto uopće dobio priliku da svoje drljotine o toj tako marginalnoj i nevažnoj temi podijelim sa širim (internetskim) čitateljstvom.

A to što se nađe par stotina (ajde, možda ih se skupi i tisuću) zabludjelih duša koji to i pročitaju (da ne spominjem one koji troše svoje dragocjeno vrijeme na pisanje komentara, i to zamisli, uglavnom pozitivnih !) – neš' ti velike i značajne stvari.

I kad uz sve to vidim da se i ono malo (ne)važnosti i (ne)pažnje koju obrazovanje dobije u hrvatskom medijskom prostoru troši na takve banalnosti poput pitanja hoće li se ili neće nekim studentima dati još jedan rok za polaganje ispita (sve ovdje napisano potpisujem !) ... i to završi u svim dnevnim novinama, a bogami i u Dnevniku !!!

E onda mi dođe ...

#$&#$&“# !!!???

Ma znate što mi dođe :-)))))

Ipak, nećemo još objesiti kopačke o klin ...

P.S. Prije nego me cijenjeni komentatori razapnu zbog nepridavanja važnosti vijestima navedenim od 1) do 7), moram reći da je naravski jasno da su svi ti događaji VAŽNI (neki opet više, neki manje, ali svi su poprilično značajni na svoj način). Jedino što ja ne mislim da su baš toliko VAŽNIJI od problema hrvatskog obrazovanja. A opet, možda je problem u meni ...

- 01:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>